Petrolul Ploieşti învinsă de Dinamo Zagreb, scor 3-1, în play-off-ul Ligii Europa

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), de echipa croată Dinamo Zagreb, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

408 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti învinsă de Dinamo Zagreb, scor 3-1, în play-off-ul Ligii Europa

Petrolul Ploieşti învinsă de Dinamo Zagreb, scor 3-1, în play-off-ul Ligii Europa (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Tamuz '45 pentru gazde şi Cop '29 (penalti), '80 şi Machado '90+6 pentru oaspeţi.

0-1: La un corner de pe dreapta al oaspeţilor, Mutu a comis un henţ după centrarea lui Ivo Pinto, iar lovitura de la 11 metri a fost transformată de Cop.

1-1: Toto Tamuz a avut o acţiune frumoasă în partea stângă a careului mare advers, a driblat doi adversari, a pătruns în careu şi a plasat mingea în dreapta portarului oaspeţilor.

1-2: Bine lansat pe partea dreaptă, Ivo Pinto a centrat ideal din tuşă, iar Cop a reluat cu capul de la 8-9 metri de poarta lui Pecanha.

1-3: Machado a stabilit scorul final dintr-o lovitură liberă de la 18 metri.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Gerson, Fanchone - De Lucas, Hoban (Mustivar '50) - Priso (Albin '63), Mutu (Nepomuceno '83), Teixeira - Tamuz. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Dinamo Zagreb: Eduardo - Ivo Pinto, Simunovici, Simunici, Pivarici - Ademi, Brozovici - Soudani (Machado '46), Antolici (Vukojevici '73), Wilson (Pjaca '63) - Cop. Antrenor: Zoran Mamici.

Cartonaşe galbene: Alcenat '33 / Ademi '49

Cartonaş roşu: Geraldo Alves '90+5

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Italia, formată din Daniele Orsato - Lorenzo Manganelli, Nicola Nicoletti şi Daniele Doveri.

La partida de la Ploieşti au asistat aproximativ 14.000 de spectatori, între care şi 15 fani croaţi.

Returul va avea loc la 28 august, de la ora 22.00, în Croaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici