Rareş Enceanu: M-a surprins transferul la Steaua, nu mă aşteptam să fac acest pas aşa repede

Mijlocaşul Rareş Enceanu, transferat în această iarnă de Steaua Bucureşti de la FC Braşov, a declarat, luni, că a fost surprins de această mutare, precizând că nu se aştepta să facă acest pas aşa repede, informează site-ul oficial al campionei României.

149 afișări
Imaginea articolului Rareş Enceanu: M-a surprins transferul la Steaua, nu mă aşteptam să fac acest pas aşa repede

Rareş Enceanu: M-a surprins transferul la Steaua, nu mă aşteptam să fac acest pas aşa repede (Imagine: www.steauafc.com)

"Sunt foarte bucuros că am ajuns la cea mai bună echipă din campionat. Băieţii m-au primit foarte bine, motiv pentru care ţin să le mulţumesc public. Pot spune că este un vis împlinit să ajung la un club de asemenea nivel şi pot spune cu tărie că orice jucător ar vrea să ajungă aici. M-a luat puţin prin surprindere acest transfer, deoarece sunt foarte tânăr şi nu mă aşteptam să fac acest pas aşa de repede. Înainte de a semna cu Steaua am mai avut o discuţie cu alt club din Liga I, însă, când mi s-a propus să vin în Ghencea, am acceptat direct, n-am stat deloc pe gânduri", a spus Enceanu.

Mijlocaşul speră să facă faţă antrenamentelor conduse de tehnicianul Constantin Gâlcă: "Deocamdată, principala mea preocupare este să cresc şi să mă pregătesc cât mai bine. Ştiu că am mult de tras ca să mă integrez în echipă, aşa că nu mă gândesc la concurenţă, fiindcă nu pot emite pretenţii în acest moment. Am foarte mult de muncit, iar când antrenorul îmi va solicita să intru la un meci, sper să nu-l dezamăgesc. Metodele de pregătire de la Steaua sunt diferite faţă de cele după care am lucrat eu până acum, iar totul se face în viteză. Sper să fac faţă şi să mă acomodez cu brio".

Jucătorii Stelei se află în cantonament în Spania şi au efectuat luni dimineaţă un antrenament în care s-a pus accent pe aspectul fizic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici