Reghecampf vrea să întâlnească pe Dinamo în Cupa României: Ar fi ultimele meciuri pentru ei

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că îşi doreşte să întâlnească pe Dinamo în semifinalele Cupei României, pentru a demonstra că echipa sa este mai bună, răspunzând astfel acuzaţiilor formulate de acţionarul Ionuţ Negoiţă, cu privire la arbitrajele favorabile "roş-albaştrilor".

245 afișări
Imaginea articolului Reghecampf vrea să întâlnească pe Dinamo în Cupa României: Ar fi ultimele meciuri pentru ei

Laurentiu Reghecampf (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Întrebat luni, la Sport.ro, pe care dintre cele două echipe de pe locurile fruntaşe, Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti, o consideră mai periculoasă în lupta pentru câştigarea titlului, Reghecampf a răspuns: "Ca să fiu puţin ironic, Dinamo. Şi m-aş bucura dacă ar juca semifinala de cupă cu noi, pentru că ar fi ultimele meciuri pentru ei".

Reghecampf s-a arătat deranjat de afirmaţiile acţionarului majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, potrivit cărora Steaua a început să transfere arbitri, tehnicianul stelist precizând că şi echipa rivală a fost ajutată să câştige meciul cu FC Botoşani.

"Îmi pare rău pentru domnul Negoiţă. Eu ştiu că e un om educat, că are o cultură. Nu cred că poate face astfel de declaraţii, că noi transferăm arbitri sau ne ocupăm de arbitri. Nu cred că se gândeşte că cineva îşi riscă libertatea pentru un meci. Dacă mă sunaţi pe mine după meciul lui Dinamo cu Botoşani şi mă întrebaţi de frustrări, ce trebuia să spun eu, după ce Ţucudean face henţ, după ce avea cartonaş galben şi automat trebuia să-l primească pe al doilea? Lazăr trebuia să primească un cartonaş roşu clar când dă cu cotul. Şi era scorul 0-0. Iar faza golului vine dintr-o fază făcută de Lazăr care trebuia să fie deja afară. Sunt foarte multe lucruri care se întâmplă într-un meci. Eu nu văd lucrurile aşa, că arbitrii ajută o echipă, că greşesc voit. Se întâmplă, poate nu au fost atenţi la o anumită fază. Nu cred că este normal, pentru că s-a greşit mult în acest tur de campionat şi nu s-a greşit numai pentru Steaua. S-a greşit pentru toate echipele şi eu consider că arbitrii nu o fac voit. Nu putem spune unui arbitru că a făcut ceva intenţionat. Îi văd la fiecare meci, cât de preocupaţi sunt şi nu cred că ar putea face aşa ceva", a menţionat Reghecampf.

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, luni, că Steaua a început să transfere arbitri, făcând referire la centralul Iulian Dima, care, în opinia sa, a avantajat marea rivală la meciul de la Galaţi cu Oţelul, încheiat cu scorul de 1-1.

"Dacă trebuie al 25-lea titlu, trebuie, ce să facem? Aseară a fost un lucru extrem de evident. Nu prea îmi place să comentez lucrurile care sunt evidente. Eu tot caut jucători să întăresc echipa, dar îmi dau seama că îi caut degeaba, pentru că Steaua ne-o ia înainte cu transferurile, dar ei s-au apucat să transfere arbitri. Mă gândesc că e un nou trend. Îmi dau seama că pe teren jucătorii nu mai contează. Şi ai mei vor să facă o surpriză, vor să ducă la CCA un tricou pentru domnul Dima, un tricou al Stelei, să vedem ce număr o să-i pună. Mi s-a părut interesantă ideea. E trist ce se întâmplă", a spus Negoiţă, la Sport.ro.

Steaua a terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 1-1 (1-0), cu echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I. Golurile au fost marcate de Tudorie '77 pentru gazde şi Varela '38 pentru Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici