S-a schimbat liderul în Superligă: FC Botoşani a câştigat în Gruia şi a preluat puterea

CFR Cluj a fost învinsă duminică seara pe teren propriu de FC Botoşani, scor 0-1, într-un meci contând pentru etapa a 5-a a Superligii la fotbal masculin. Moldovenii rămân neînvinşi în competiţie şi trec pe primul loc în clasament, cu 11 puncte.

1186 afișări
Imaginea articolului S-a schimbat liderul în Superligă: FC Botoşani a câştigat în Gruia şi a preluat puterea

Mihai Teja, antrenor Botoşani

În prima jumătate de oră, ardelenii au avut 4 ocazii clare de a marca, două din situaţii din situaţie de singur cu portarul, ambele irosite de Malele.

FC Botoşani a replicat în minutul 31, marcând singurul gol al meciului, după ce Braun a făcut cadou o minge pentru Târcoveanu, care l-a servit bine în adâncime pe Camara, acesta fructificând din 7-8 metri.

Clujenii s-au instalat din nou în jumătatea oaspeţilor, dar fără rezultat, după ocaziile lui Malele şi Muhar.

Elevii lui Dan Petrescu au dominat şi repriza secundă, Păun nimerind bara transversală în două rânduri.

Autorul golului a avut şi el două oportunităţi de a face dubla, dar nu a reuşit să treacă de vigilenţa portarului Sava.

S-a încheiat 0-1 pentru echipa condusă de Mihai Teja, care trece pe primul loc în clasament, cu 11 puncte, înregistrând 3 victorii şi 2 remize.

CFR Cluj e momentan pe locul 2, dar poate fi depăşită de Farul Constanţa sau FC Hermannstadt, care se întâlnesc luni seara la Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici