Sandu: Azi semnez cu Piţurcă, îi dau vreo 400.000 de euro pe an

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, că va semna contractul cu selecţionerul Victor Piţurcă, acesta urmând să aibă un salariu anual de 400.000 de euro.

132 afișări
Imaginea articolului Sandu: Azi semnez cu Piţurcă, îi dau vreo 400.000 de euro pe an

Sandu: Azi semnez cu Piţurcă, îi dau vreo 400.000 de euro pe an (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Azi semnez un contract cu un antrenor care poate să însemne o parte importantă din bugetul unei federaţii. Eu îi dau vreo 400.000 de euro pe an, plus impozit la stat de aproape 60 la sută. Avem o problemă cu antrenorii care nu sunt regăsiţi în nomenclatorul meseriilor, dar care trebuiesc plătiţi", a declarat Sandu.

Mircea Sandu, alături de alţi preşedinţi de federaţii, Rudel Obreja, Ruxandra Dragomir, Cristian Gaţu, Carmen Tocală sau Alin Petrache, alături de Octavian Morariu (preşedintele COSR), Octavian Bellu şi Mariana Bitang, a participat la o dezbatere publică organizată de Uniunea Social Liberală (USL), la Palatul Parlamentului, intitulată: "Sportul românesc: scurtul drum de la performanţă la faliment".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a spus în glumă lui Sandu: "Eu vă felicit că luaţi un antrenor cu numele de Victor, poate Crin era ceva mai greu".

Mircea Sandu a plecat de la Palatul Parlamentului în jurul orei 12.00, el urmând să susţină o conferinţă de presă la Casa Fotbalului începând cu ora 13.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici