„Sayonara” Deutchland - Germania eliminată de la Cupa Mondială. Japonia şi Spania în optimile de finală

Japonia a furnizat cea de a doua mare surpriză la Campionatul Mondial din Qatar, învingând în cel de al treilea meci din Grupa E, la Cupa Mondială din Qatar, fosta campioană mondială Spania, după ce în primul meci câştigase şi în faţa Germaniei. Rezultatul face ca nemţii să fie eliminaţi prematur.

1676 afișări
Imaginea articolului  „Sayonara” Deutchland - Germania eliminată de la Cupa Mondială. Japonia şi Spania în optimile de finală

„Sayonara” Deutchland - Germania eliminată de la Cupa Mondială. Japonia şi Spania în optimile de fi

În partidele de joi seară, Japonia a învins Spania cu 2-1, revenind de la 0-1 pe tabelă în repriza a doua, şi a terminat pe primul loc. În celălalt joc, Germania a învins Costa Rica cu 4-2, dar a fost condusă, la un moment dat, cu 2-1.

Japonia a terminat prima în grupă, cu 6 puncte, urmată de Spania şi de Germania, ambele cu câte 4 puncte, dar despărţite de golaveraj (9-3, faţă de 6-5), şi de Costa Rica (3p).

Derularea evenimentelor în Grupa E a fost fascinantă, în jocurile din runda finală.

Cât timp Costa Rica i-a condus pe nemţi (3 minute, intervalul 70-73), calificatele în „optimi” erau Japonia şi Costa Rica, cu Spania şi Germania out! Atunci,  Spania a forţat egalarea.

După ce Germania a egalat şi a preluat din nou conducerea pe tabelă, ibericii s-au potolit subit şi n-au mai forţat nici măcar egalarea.

Le convenea să termine pe locul 2 în grupă, pentru a înfrunta Maroc în optimile de finală, iar nu vicecampioana mondială Croaţia - adversara niponilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici