Simona Halep a fost eliminată în sferturile turneului de la Wimbledon. Reacţia româncei după înfrângerea în faţa lui Kerber

Jucătoarea de tenis Simona Halep, ocupanta locului 5 în clasamentul WTA, a pierdut, marţi, scor 5-7, (2)6-7, partida disputată împotriva lui Angelique Kerber din Germania, ocupanta locului 4 în ierarhia mondială, şi a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon.

5324 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a fost eliminată în sferturile turneului de la Wimbledon. Reacţia româncei după înfrângerea în faţa lui Kerber

Simona Halep a fost eliminată în sferturile turneului de la Wimbledon

Kerber a început mai bine primul set, reuşind să conducă cu 2-0 după primele două game-uri. Apoi a început o serie de şapte break-uri consecutive, fiecare jucătoare greşind pe propriul serviciu. La scorul de 5-3 pentru sportiva din Germania, Halep a reuşit să câştige două game-uri la rând şi a egalat la 5, dar, în final, Kerber s-a impus, scor 7-5, după ce a reuşit să câştige contra serviciului în ultimul game.

Debutul actului secund a fost echilibrat, până la scorul de 3-2 în favoarea jucătoarei din Germania, care a reuşit să câştige pe serviciul adversarei. După alte trei break-uri, tabela indica scorul de 5-4 pentru Kerber, însă Simona a reuşit, imediat, egalarea. În final, setul s-a decis la tiebreak, unde Kerber s-a impus, scor 7-2.

În semifinale, Angelique Kerber va evolua împotriva câştigătoarei meciului dintre Venus Williams din SUA şi Yaroslava Shvedova din Kazahstan. Pentru accederea în penultimul act la All England Club, Kerber va încasa 625,000 de dolari şi 780 de puncte WTA.

Simona Halep: Am lăsat-o pe Kerber să conducă jocul, să domine

"Cred că am jucat bine, atunci când a trebuit să returnez serviciul ei. Apoi, când era rândul meu să servesc, făceam pasul în spatele liniei de fund. Am lăsat-o să conducă jocul, să domine. Cel mai rău lucru pe care cred că l-am făcut azi a fost că atunci când am servit nu am jucat la fel de bine ca atunci când returnam. E singurul lucru pe care îl am în minte acum", a declarat Simona Halep, potrivit site-ului WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici