Simona Halep: Sper să mă refac 100 la sută pentru că încă mai am dureri la picior

Jucătoarea Simona Halep a declarat, vineri, pe Aeroportul Henri Coandă, înaintea plecării în China, că încă mai are dureri la picior, dar speră să se refacă în proporţie de 100 la sută după întinderea la coapsă suferită la US Open.

489 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Sper să mă refac 100 la sută pentru că încă mai am dureri la picior

Simona Halep (Foto: Hepta / Mediafax Foto)

"Nu mi-am pus niciun obiectiv (n.r. - la cele trei turnee din China). Vreau să mă simt bine pe teren, să joc un tenis bun aşa cum am făcut în America. Şi sper să fiu 100 la sută cu piciorul, pentru că încă mai am dureri. Am făcut tratament, acum mă simt mai bine. Să vedem pe parcurs cum va fi. Se poate să şi forţez, dar se poate să îmi fi şi trecut. După America nu am mai jucat meci oficial şi nu pot să îmi dau seama acum", a explicat numărul doi mondial.

Halep speră se acomodeze cât mai repede cu condiţiile din China. "Nu pot să mă plâng de condiţiile de acolo, dar este greu să ne adaptăm în China pentru că e foarte diferit faţă de la noi. Încercăm să ne adaptăm şi să jucăm cât de bine se poate. Oricum, este o deplasare dificilă", a spus ea.

Jucătoarea a menţionat că nu ştia că va avea un parcurs aşa de bun la US Open în momentul în care a promis că va participa la turneul de la Guangzhou. "La Guangzhou m-am hotărât să joc după Wimbledon, când am pierdut multe meciuri. Şi atunci am zis că am nevoie să joc cât mai mult. Nu am ştiut că o să merg atât de bine în America, dar mi-am dat cuvântul, m-am înscris şi trebuie să mă duc acum. E dificil, sunt un pic obosită, dar merg cu încredere şi sper să fie bine", a adăugat Halep.

Ea a menţionat că este încă de acum cu gândul la Turneul Campioanelor, programat în perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, la Singapore. "La Wuhan şi Beijing e un avantaj pentru mine că nu am puncte de apărat. Nu am presiune, doar mă duc să joc. Sunt binevenite nişte meciuri în plus pentru Singapore. Bineînţeles că sunt cu gândul şi la Turneul Campioanelor. M-am bucurat enorm că pot să merg să joc din nou. A fost unul dintre obiectivele mele mari anul acesta. Vreau să pun la punct foarte bine pregătirea pentru Singapore", a precizat jucătoarea numărul 2 WTA.

Simona Halep a plecat, vineri, în China, acolo unde va participa la turneele de la Guangzhou (21 - 26 septembrie), Wuhan (27 septembrie - 3 octombrie) şi Beijing (3 - 11 octombrie).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici