Torje: Avem cele mai mari şanse la ocuparea locului doi în grupă

Mijlocaşul Gabriel Torje a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că echipa naţională a României are cele mai mari şanse să ocupe locul doi în Grupa D a preliminariilor CM 2014 şi implicit la disputarea barajului de calificare.

96 afișări
Imaginea articolului Torje: Avem cele mai mari şanse la ocuparea locului doi în grupă

Gabriel Torje (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Noi trebuie să câştigăm şase puncte în ultimele două partide şi să aşteptăm şi rezultatele celelalte, pentru că sunt convins că avem cele mai mari şanse la locul doi. Noi să facem şase puncte şi apoi cred eu că va fi greu pentru Ungaria să câştige în Olanda sau Turcia să câştige ambele partide pe care le mai are. Primele meciuri ale Ungariei şi Turciei sunt decisive. Trebuie să fim optimişti. Înainte de meciul cu Turcia am avut calificarea în mână, dar deja este istorie acel meci. Acum trebuie să fim încrezători şi să mergem până la capăt", a spus Torje.

Întrebat dacă este posibil ca România să înscrie şapte goluri în meciul cu Andorra de vineri, aşa cum doreşte selecţionerul Victor Piţurcă, mijlocaşul a răspuns: "Orice este posibil în fotbal, la fel cum poţi să te chinui să câştigi cu 1-0. Andorra este o echipă care aleargă foarte mult, poate să se întâmple orice, dar eu cred că vom câştiga şi sper eu la un scor cât mai mare pentru că avem nevoie de golaveraj. Important e să dăm şapte jucători câte un gol şi să câştigăm cu 7-0, nu contează dacă unul dă patru goluri, altul trei sau două".

Echipa naţională a României întâlneşte la 11 octombrie, de la ora 21.30, Andorra în deplasare şi în 15 octombrie, de la ora 21.00, Estonia la Bucureşti pe Arena Naţională, în ultimele două partide din grupa D a preliminariilor CM 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici