Video Meteo #azi 13 iunie: Informare meteo de disconfort termic/ Maximele termice ale ZILEI

Vremea va fi călduroasă, spun meteorologii care au emis şi o informare valabilă până mâine la ora 23. În vest, nord-vest, sud şi sud-est, disconfortul termic va fi ridicat la orele amiezii.

418 afișări

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi călduroasă, spun meteorologii care au emis şi o informare valabilă până mâine la ora 23. În vest, nord-vest, sud şi sud-est, disconfortul termic va fi ridicat la orele amiezii. La deal şi la munte va ploua în averse şi va cădea şi grindină. Vântul va avea intensificări în est şi sud-est. Maximele termice se vor încadra între 28 şi 35 de grade Celsius.

La noapte mai sunt posibile averse cu tunete şi fulgere în estul şi sud-estul ţării. În restul ţării cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Minimele termice se vor încadra între 11 şi 22 de grade.

BUCUREŞTI

Vremea va fi foarte caldă azi în Capitală, unde temperaturile vor ajunge la 33-34 de grade Celsius, iar disconfortul termic va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Spre seară sunt posibile averse şi descărcări electrice. Mâine şi sâmbătă vremea se va menţine la fel de caldă, cu şanse de precipitaţii la orele serii. Nopţile vor fi noroase cu temperaturi cuprinse între 16 şi 19 grade.

LITORAL

Pe litoral, temperaturile vor urca azi până la 32 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, dar în a doua parte a zilei sunt posibile ploi torenţiale şi descărcări electrice. Vântul va avea intensificări în timpul averselor. Sunt posibile ploi şi la noapte când minima va fi de 20 de grade iar apa mării va avea în jur de 25 de grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

Căldura de azi va persista şi în următoarele zile, astfel încât la orele amiezii gradul de disconfort termic va fi accentuat. Mâine sunt prognozate averse la deal şi la munte, iar sâmbătă ploile vor fi prezente şi în sud şi sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 şi 35 de grade, iar minimele între 11 şi 24 de grade, mai scăzute în Transilvania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici