Video METEO #azi 17 septembrie 2019: Vremea se răceşte în nordul ţării şi în centrul Moldovei

Astăzi vremea se va răci în nordul ţării şi în centrul Moldovei, unde temperaturile maxime maxime vor fi de 16-17 grade.

291 afișări

ROMÂNIA, LUNI

VREMEA SE ÎNCĂLZEŞTE

În restul ţării vremea va fi mai caldă decât normal perioadei şi vom avea maxime de 33-34 de grade în sudul Olteniei si al Munteniei.

La noapte cerul va fi variabil, iar vântul va sulfa slab şi moderat, cu întensificări la munte şi în nord- est. În Maramureş, Banat, nordul Moldovei şi la munte vor fi averse. Minimele termice vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade.

BUCUREŞTI

În capitală vremea va fi caldă, cu cer variabil şi vânt slab şi moderat. Maxima zilei va fi de 30 de grade. De mâine vremea se răceşte şi sunt posibile ploi slabe. Temperatura maxima va fi de 25 de grade şi cea minimă de 6 grade, cu cele mai scăzute valori în zona preorăşenească.

LITORAL

Pe litoral vremea va fi frumoasă, cu cer variabil şi temperaturi maxime de 30 de grade. Vântul va sufla slab şi moderat. La noapte cerul va fi noros, iar minimele nocturne vor fi de 19 grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

În următoarele zile vremea va fi răcoroasă, mai ales dimineaţa şi seara. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sud, sud-est şi la munte, unde va ploua slab. Temperaturile maxime vor fi de 27 de grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici