Video Meteo #azi 2 august: Vreme călduroasă în sud, ploi în nord şi centru

Astăzi în sud şi sud-est vremea va fi călduroasă, cu cer variabil şi temperaturi maxime de 32 de grade.

436 afișări

ÎN ŢARĂ

În nord, centru şi est vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

La noapte, va ploua în vest, sud-vest si centru, iar vântul poate avea scurte intensificări. Temperaturile minime se vor încadra între 14 şi 22 de grade

ÎN BUCUREŞTI

Astăzi în Bucureşti vremea va fi călduroasă, cu cer variabil si temperaturi maxime de 31 de grade. Spre seară sunt posibile averse şi descărcări electrice. Mâine vremea va fi instabilă, cu înnorări accentuate şi ploi. Temperaturile maxime vor fi de 28 de grade iar cele minime de 17 grade. Duminică vremea va fi răcoroasă, cu înnorări accentuate. Temperaturile maxime nu vor depăşi 26 de grade.

PE LITORAL 

Pe litoral vremea va fi caldă, cu temperaturi maxime de 29 de grade. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare şi sunt posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat.

VREMEA ÎN URMĂTOARELE 3 ZILE

În prima zi a week-endului vremea va fi instabilă şi rece, cu înnorări accentuate în cea mai mare parte a ţării. Spre seară sunt aşteptate averse şi descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 29 de grade.  Duminică va ploua în continuare, mai ales în sud, în est, în zonele de deal şi de munte. Pe timpul ploilor pot aparea scurte intensificări ale vântului.  Temperaturile maxime vor fi 29 de grade iar cele minime de 10 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici