Video METEO #azi 29 august 2019: Vremea continuă să fie caniculară/ Regiunile în care sunt anunţate furtuni

Vremea va continua să fie caniculară azi în sudul şi vestul ţării unde maximele vor urca din nou la 35 de grade Celsius, transmite ANM.

2050 afișări

ROMÂNIA, JOI

CANICULĂ ŞI PLOI TORENŢIALE

Vremea va continua să fie caniculară azi în sudul şi vestul ţării unde maximele vor urca din nou la 35 de grade Celsius. Cerul va deveni noros în a doua parte a zilei în nord-vest şi la munte unde se vor înregistra averse, descărcări electrice şi vânt cu intensificări.

La noapte cerul se menţine senin în aproape toată ţara iar vântul va avea intensificări în zonele montane. Minimele termice vor fi de 8 grade în Transilvania şi de până la 23 de grade în restul ţării.

BUCUREŞTI

TEMPERATURI UŞOR MAI SCĂZUTE DE MÂINE

Ziua de azi se anunţă caniculară şi în Capitală, cu o maximă de 35 de grade Celsius şi cer variabil. Mâine maxima zilei va fi de 33 de grade iar sâmbătă va ajunge la 32 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Minimele vor fi cuprinse între 14 şi 18 grade Celsius.

LITORAL

CER SENIN, TEMPERATURI MAI SCĂZUTE

Pe litoral vremea va fi mai răcoroasă decât în zilele precedente. Maximele vor fi cuprinse întren 25 şi 27 de grade Celsius, iar cerul va fi senin. Şi temperaturile nocturne sunt în scădere la malul mării, ele vor ajunge până la 17-19 grade Celsius.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

CANICULĂ ÎN SUD, AVERSE ÎN NORD ŞI LA MUNTE

Canicula va persista în zilele următoare în sudul şi vestul ţării unde maximele termice vor depăşi 35 de grade Celsius. În nord şi în zonele montane se vor înregistra din nou averse cu tunete şi fulgere iar vântul va sufla cu intensificări. Nopţile vor fi reci în Transilvania unde minima va ajunge la 7 grade Celsius şi calde în Dealurile de Vest unde minima va fi de 22 de grade Celsius. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici