Video Meteo #azi 3 iulie: Ne răcorim puţin, dar apar ploile torenţiale azi. Maxima zilei va fi de 35 de grade Celsius în Lunca Dunării

Vremea va fi caniculară dar şi instabilă, anunţă meteorologii. Mai întâi în nord-est şi centru, iar apoi în sud şi sud-est se vor semnala ploi abundente, vijelii şi căderi de grindină începând cu orele amiezii.

798 afișări

ROMÂNIA

Cantităţile de apă pot ajunge la 25 l/mp.Temperaturile vor scădea faţă de zilele precedente dar în Lunca Dunării va pesista canicula. Maximele zilei se vor încadra între 23 şi 35 de grade Celsius.

La noapte se menţine instabilitatea atmosferică mai ales în centru, est şi sud, unde ploile vor fi torenţiale, cu descărcări electrice şi vânt cu intensificări. Minimele nocturne se vor încadra între 11 şi 22 de grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni.

BUCUREŞTI

În Bucureşti, vremea va fi mai răcoroasă azi, dar după-amiaza şi noaptea vor fi averse cu tunete şi fulgere, vijelii şi căderi de grindină. Maxima zilei va fi de 32 de grade Celsius iar minima de 18. Joi şi vineri temperaturile ajung la valori normale pentru început de iulie, dar dimineaţa şi la orele prânzului se vor înregistra noi averse şi descărcări electrice.

LITORAL

Pe litoral dimineaţa va fi senină, cu vânt slab şi moderat. La orele amiezii maxima va ajunge la 30 de grade, dar vremea va deveni instabilă. Va ploua torenţial iar aversele vor apărea şi pe parcursul nopţii. Minima termică va fi de 21 de grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

În următoarele zile vremea se mai răcoreşte iar maximele termice nu vor mai trece de 33 de grade Celsius. Mâine, cerul va avea înnorări în sud, sud-est şi la munte, unde va ploua torenţial. Vântul va avea intensificări şi este posibil să cadă şi grindină. Vineri, vremea devine călduroasă în vestul ţării. În rest, cerul va fi variabil şi mai sunt prognozate ploi în sud şi la munte. Minimele termice se vor încadra între 7 şi 22 de grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici