Video Avertismentul unui britanic diagnosticat cu COVID-19, de pe patul de spital: Coronavirusul vrea să vă ia toată viaţa din plămâni

  • Un britanic diagnosticat cu coronavirus lansează un apel de pe patul de spital
  • “Coronavirusul nu este o răceală banală. Respectaţi recomandările autorităţilor”
  • Marea Britanie a raportat până acum aproape 10.000 de cazuri de coronavirus şi 465 de morţi
2181 afișări

Imagini cu puternic impact emoţional vin din Marea Britanie. De pe patul de spital, un britanic confirmat cu coronavirus are un mesaj pentru cei care încă nu iau în serios ameninţarea acestei pandemii. Bărbatul de 40 de ani spune că  infecţia nu este o răceală banală şi ne recomandă să ţinem cont de recomandările oficiale pentru a nu ne îmbolnăvi şi noi.

„Coronavirusul vrea să vă ucidă. Vrea să vă ia toată viaţa din plămâni până nu mai puteţi respira. (MUSCA) Să nu credeţi că (acest virus, n.r.) nu vă va afecta, din contra. Să nu credeţi niciun moment că asta este doar o răceală banală şi o să vă alegeţi doar cu o tuse.  Vă rog, uitaţi-vă la mine şi luaţi aminte. Dacă vă infectaţi cu coronavirus şi ajungeţi la urgenţă, asta înseamnă că vă veţi chinui să respiraţi.  Aşa că vă rog să ţineţi cont de recomandările autorităţilor”, a avertizat Mark McClurg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici