Video Cât a costat spitalul modular pentru pacienţii COVID-19 care a fost instalat la Constanţa

  • Unitatea medicală a fost cumpărată de Unifarm din Olanda pentru 11,5 milioane de lei
  • Spitalul are 4 paturi de terapie intensivă, 50 de paturi de spital şi alte 128 de paturi în tabăra de carantină
  • Unitatea medicală este una modulară, care are circuite proprii de energie electrică şi alimentare cu apă
732 afișări

Al doilea spital modular instalat de Ministerul Apărării este gata din punct de vedere administrativ. Unitatea medicală a fost instată pe stadionul Portul dar care au fost costurile pentru care a fost cumpărat acest spital?

Unifarm a cumpărat această unitate medicală pentru 11.5 milioane de lei din Olanda, preţ în care a fost inclus şi transportul dar şi pregătirea personalului medical.

Practic, spitalul are sistem medical modular de izolare şi tratament, cu 4 paturi de terapie intensivă, 50 de paturi de spital şi alte 128 de paturi în tabăra de carantinare. Unitatea medicală este una independentă din punct de vedere al alimentării cu energie electrică şi al alimentării cu apă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici