Costache, despre studenta din Regie, suspectă de coronavirus: Durează trei ore până avem rezultatul

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a declarat despre suspiciunea de coronavirus în cazul unei studente din Bucureşti, că un rezultat cert durează trei ore.

9195 afișări
Imaginea articolului Costache, despre studenta din Regie, suspectă de coronavirus: Durează trei ore până avem rezultatul

Costache, despre studenta din Regie, suspectă de coronavirus

Ministrul Sănătăţii a fost întrebat, duminică seara, despre studenta din Regie, care a fost dusă la spitalul „Matei Balş” cu suspiciune de coronavirus, că rezultatul va fi gata în trei ore.

„Vom avea rezultatul în câteva ore. Durează vreo 3 ore până avem rezultatul. Vreau să spun că sunt măsuri fireşti. Vineri a fost la Bruxelles şedinţa tuturor miniştrilor Sănătăţii. Cehia şi Austria au luat măsuri similare. Deocamdată suntem în primul scenariu epidemiologic, suntem sub 20 de cazuri, trebuie să luăm astfel de măsuri”, a spus Costache.

Potrivit acestuia, aceste măsuri sunt necesare pentru a preveni răspândirea bolii, „pentru că prevenţia e baza piramidei faţă de infecţia virală”.

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, ministrul Sănătăţii, Victor Costache, ministrul Transporturilor, Lucian Bode şi şeful DSU, Raed Arafat, fac declaraţii de presă, la sediul MAI, după şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici