Video Dramele provocate de epidemia de coronavirus. Obligată să stea în carantină, Maria nu poate să-şi înmormânteze soţul / Reacţia lui Emil Boc, primarul Clujului

  • Soţul Mariei a murit, însă ea nu se poate ocupa de înmormântare pentru că este în carantină
  • Corpul neînsufleţit al soţului rămâne la pompele funebre, până luni, când Maria iese din carantină
  • Primarul Clujului spune că legea trebuie să fie respectată indiferent de situaţia pacientului
3520 afișări

Pandemia produce poveşti dramatice care pur şi simplu îţi dau fiori.  Maria s-a întors din Italia şi a fost obligată să stea în carantină pentru 14 zile, într-un centru de lângă Cluj-Napoca. Nu a apucat să-şi mai vadă familia iari acum a aflat că soţul ei a murit. 

”Când m-a sunat băiatul am văzut că nu zice nimic, na, s-a dus şi “tată, tata”, a văzut că nu se mişcă, au pus mâna pe el, au văzut că e rece, tata e mort, s-au blocat amândoi, l-am sunat pe fratele meu să se ducă acolo”, a declarat Maria Mândruşcă.

Femeia are şi doi copii care au înfruntat singuri pierderea tatălui. 

”Copiii nu au fost învăţaţi, au fost cu noi, el se ocupa de tot, noi stăm împreună, copii-s acasă, este greu, nu ştiu, ce să facem…Sunt conştientă că nu stau mult dacă mă duc din centru şi-mi dau şi amendă, apoi mă pun iar la izolare, deci nu am de ales”, a mai precizat femeia.

Legea spune foarte clar că nu ai excepţie de la statul în carantină. În carantină nu ai excepţie ca să poţi ieşi afară. Ea a zis că ar putea fi testată, există această variantă? Nu există, doamnă, uitaţi-vă pe regulile statului roman, nu se discută în situaţii de urgenţă”, a fost reacţia lui Emil Boc, primarul Clujului.

Pentru Maria secundele trec ca anii pînă luni, când va ieşi din carantină. Abia atunci îşi poate vedea copiii şi se va putea ocupa de înmormântarea soţului. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici