Epidemia COVID-19: Peste 3.500 de cazuri au fost confirmate în afara Chinei. Lista celor mai afectate ţări din principalele regiuni ale lumii

  • Numărul de cazuri zilnice de coronavirus raportate în afara Chinei l-a depăşit pentru prima dată pe cel al celor raportate în China.
  • Virusul a ajuns acum în aproape 50 de ţări şi teritorii din afara Chinei continentale, cu peste 3.500 de infecţii înregistrate şi cel puţin 57 de decese, potrivit CNN.
6020 afișări
Imaginea articolului Epidemia COVID-19: Peste 3.500 de cazuri au fost confirmate în afara Chinei. Lista celor mai afectate ţări din principalele regiuni ale lumii

Sursa: Profimedia Images

Miercuri, pentru prima dată, numărul de cazuri zilnice de coronavirus raportate în afara Chinei a depăşit numărul celor raportate în ţara în care a început focarul, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Virusul a ajuns acum în aproape 50 de ţări şi teritorii din afara Chinei continentale, cu peste 3.500 de infecţii înregistrate şi cel puţin 57 de decese, transmite CNN.

Virusul a ajuns pe toate continentele, cu excepţia Antarcticii.

Cele mai afectate ţări din fiecare regiune a lumii sunt:

Africa: Algeria, Egipt; 1 caz fiecare
Asia: China - 78.497 cazuri, 2.744 de decese
Asia (în afara Chinei): Coreea de Sud - 1.595 cazuri, 13 decese
Australasia: Australia - 22 cazuri
Europa: Italia - 400 de cazuri, 12 decese
Orientul Mijlociu: Iran - 139 cazuri, 19 decese
America de Nord: Statele Unite - 60 de cazuri
America de Sud: Brazilia - 1 caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici