Video Scriitoarea Lavinia Bălulescu recomandă „Jurnalul Fericirii”, de Nicolae Steinhardt- Pastila de lectură - o carte video pe zi

  • Scriitoarea Lavinia Bălulescu recomandă ”Jurnalul Fericirii” de Nicolae Steinhardt
  • ”Este cea mai bună lectură pe care aş fi putut să o am, pentru mine e cea mai bună variantă ”
  • ”O lecţie enormă de curaj şi o poveste din care putem să ne luăm în perioada asta puţină putere”
488 afișări

”Recitesc «Jurnalul fericirii», de Nicolae Steinhardt. (...) Mi-am dat seama că este cea mai bună lectură pe care aş fi putut să o am eu. Pentru mine e cea mai bună variantă pentru că îmi ia puţin mintea de la  toată nebunia care are loc în jurul nostru şi în afara caselor noastre. Mi se pare o lecţie enormă de curaj şi ne trebuie ceva curaj în perioada asta (...) O lecţie de curaj şi o poveste din care putem să ne luăm în perioada asta puţină putere”, a comentat Lavinia Bălulescu pentru MEDIAFAX. 

Lavinia Bălulescu s-a născut pe 12 martie 1985, la Drobeta-Turnu Severin. Este scriitoare şi jurnalistă. A publicat trei volume de poezie, unul de proză şi un volum de publicistică: „Mov“ (2004, Editura Prier), „Lavinucea“ (ediţia I – Editura Cartea Românească, 2007; ediţia a II-a – Editura Casa de Pariuri Literare, 2017), „Zmeii sunt de treabă“ (împreună cu Constantin Bălulescu, 2018, Editura Paralela 45), „La mine-n cap“ (Editura Cartea Românească, 2013), „Terasa fericirii“ (Editura Polirom, 2018). Scrie şi pe blogul „Ferma de gânduri“. A locuit în Turnu Severin, Timişoara şi Bucureşti, iar acum locuieşte în Cluj-Napoca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici