Şerban Huidu se simte mai bine, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii

Realizatorul TV Şerban Huidu, care a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece Innsbruck, a ieşit din coma indusă, s-a ridicat în fund pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii de la spitalul în care este internat, informează Prima TV.

102 afișări
Imaginea articolului Şerban Huidu se simte mai bine, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii

Şerban Huidu se simte mai bine, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"E minunat să îl văd că poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeşte, comunică bine cu doctorii şi cu personalul medical. A întrebat de copii", a declarat Cristina Huidu, soţia realizatorului TV, într-un material difuzat sâmbătă, la ora 18.00, de postul de televiziune Prima TV.

"Situaţia medicală (a lui Şerban Huidu, n.r.) este foarte bună. Aşteptăm rezultatele unor noi analize. Totul trebuie luat treptat", a precizat, sâmbătă, unul dintre medicii care îl tratează pe Huidu.

De asemenea, în funcţie de rezultatele analizelor pe care le efectuează medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck, este posibil ca duminică sau luni Huidu să fie mutat de la terapie intensivă. .

Pe de altă parte, colegii lui Huidu de la "Cronica Cârcotaşilor" - Găinuşă, Dezbrăcatu, Hrubaru şi Mistreţul -, vor merge marţi la Innsbruck pentru a fi alături de acesta.

Totodată, poliţia locală anchetează accidentul lui Şerban Huidu, încercând să stabilească dacă într-adevăr condiţiile de pe pârtie au fost precare şi dacă este pusă în pericol viaţa schiorilor.

Medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck s-au declarat mulţumiţi de starea de sănătate a realizatorului TV, ei anunţând, sâmbătă, că în ultimele trei zile nu au fost înregistrate complicaţii.

Medicii au anunţat, sâmbătă, într-un buletin medical, că Huidu este în continuare internat la Terapie Intensivă şi este supus unui tratament medicamentos. Aceştia au precizat că sunt mulţumiţi de rezultatele testelor la care a fost supus Şerban Huidu, fiind semne clare de revenire.

De asemenea, medicii cred că starea de sănătate a lui Huidu va fi din ce în ce mai bună în următoarele zile.

Miercuri, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare de comă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii Innsbruck. El a fost menţinut în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.

Huidu a fost supus, joi dimineaţă, unei tomografii computerizate, în urma căreia s-a observat o sângerare minimală internă şi o fractură exterioară a cutiei craniene, a spus, joi, într-o conferinţă de presă, medicul Erich Schumtzhard. El preciza că în următoarele ore starea lui Huidu va rămâne, cel mai probabil, stabilă şi că medicii vor începe treptat să îl trezească din comă.

Mihai Găinuşă, care a mers la Spitalul Universitar din Innsbruck să îşi viziteze colegul, spunea, joi seară, că acesta a fost detubat, şi-a recunoscut soţia şi sigur se va face bine

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar din Innsbruck a anunţat, vineri, că medicii care îl îngrijesc pe Şerban Huidu au început să îl scoată din coma indusă, reducându-i treptat medicaţia care îl ţinea în această stare. Echipa medicală a comunicat că se aşteaptă ca Huidu să fie deplin conştient luni sau marţi. Dacă nu apar complicaţii, medicii vor decide cât timp va mai rămâne internat Huidu sau dacă se pune problema unui transfer pentru tratament la o altă clinică.

Conform medicilor, refacerea completă a lui Şerban Huidu este o chestiune "de săptămâni", însă personalul medical s-a declarat optimist.

De asemenea, medicii au precizat că datorită faptului că purta o cască de protecţie Huidu nu a suferit o accidentare mai gravă, chiar fatală.

Şerban Huidu are 34 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV "Cronica Cârcotaşilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici