Video ”Avem 35 de firme care aşteaptă lansarea IMM Invest. Majoritatea vor credite de investiţii” / Platforma pe care firmele ar fi trebuit să depună dosarele s-a blocat în ziua lansării

  • Programul IMM Invest este foarte aşteptat de antreprenorii români
  • Platforma pe care firmele ar fi trebuit să depună dosarele s-a blocat în ziua lansării
  • Florin Cîţu spune că site-ul se confruntă cu probleme tehnice şi că va fi gata curând
3666 afișări

Firmele de consultanţă sunt în standby cu dosarele firmelor mici şi mijlocii în aşteptarea deblocării programului IMM Invest.

Majoritatea clienţilor cu care noi lucrăm se vor îndrepta, în special, către creditele de investiţii şi noi credem că acesta e un semnal cât se poate de bun. Practic investiţiile sunt cele care vor avea un efect multiplicator în economie”, a declarat Ana Maria Icătoiu, managing partner la Avisso Bucureşti.

Firma de consultanţă în afaceri Avisso Bucureşti are până acum peste 35 de dosare în lucru.

”Considerăm că este foarte important ca în această perioadă dificilă pentru economia României să fie încurajate investiţiile, indiferent de domeniile de activitate, pentru că vor duce la securizarea locurilor de muncă”, a precizat Ana Maria Icătoiu.

Platforma pe care firmele ar fi trebuit să depună dosarele s-a blocat fix în ziua lansării.

”Fără a specula legat de cauzele blocării site-ului, cred că atât Fondul Naţional de Garantare, cât şi Ministerul de Finanţare ar trebui să lămurească aceste cauze pentru a nu exista niciun fel de suspiciune”, a mai punctat Ana Maria Icătoiu.

Florin Cîţu a declat ieri într-un interviu că platforma încă se confruntă cu probleme tehnice şi va şi funcţional în câteva zile.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici