Video Ce vor antreprenorii români de la stat ca businessul românesc să reînvie?

  • Antreprenorii români vor investiţii în sănătate, în învăţământ şi în infrastructură.
  • Ei nu vor oprirea producţiei, pentru că asta distruge businessul.
  • Ei vor o debirocratizare a instituţiilor şi digitalizarea lor.
658 afișări

Antreprenorii români vor mobilizarea sistemului sanitar, privat şi de stat. La stat nu mai vin pacienţi, aşa că medicii de la stat trebuie să meargă la privat.

Mircea Bulboacă, proprietarul firmei de construcţii CON-A Sibiu: ”Statul ar trebui să investească foarte mult în sănătate, în învăţământ şi în infrastructură. Sub nicio formă nu trebuie să oprească investiţiile în infrastructură. Statul trebuie să facă o debirocratizare a instituţiilor pe care le are şi digitalizare”

Adrian Gârmacea, proprietarul Electric Plus Bacău: „Teama noastră în acest moment este o măsură care ar putea să vină de la guvern, şi anume oprirea producţiei în fabrică. Apare din ce în ce mai puternic şi mai hâdă o criză economică. Oamenii se tem pentru locurile loc de muncă şi îşi doresc să vină la muncă în continuare”

Wargha Enayati, fondatorul proiectului medical Enayati Medical City: „Eu care sunt de acord cu separarea statului de privat, în momentul de faţă, nu aş fi făcut asta. Aş lăsa pe medicii de la stat să meargă la privat, pentru că la stat oricum nu mai vin pacienţii. Măcar să vină la privat şi să fie trataţi. Acum este blocat totul.”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici