Video Patronii de restaurante cer permisiunea să deschidă pe 15 mai. Pierderile sunt prea mari

  • Patronii restaurantelor promit să respecte măsurile dacă îşi vor relua activitatea
  • Premierul Ludovic Orban a anunţat că hotelurile se vor deschide, dar nu şi restaurantele
  • Aproximativ 300.000 de oameni depind de această industrie
4155 afișări

De câteva săptămâni nu mai ai unde să iei cina, în oraş. Starea de urgenţă a pus lacătul pe uşa restaurantelor, iar românii s-au mulţumit să comande acasă mâncare. Pentru patroni, însă, câştigurile au scăzut.  

Dragoş Petrescu, proprietar lanţ de restaurante City Grill: Vă rog, permiteţi funcţionarea micilor restaurante, cafenelelor, barurilor şi teraselor, începând din 15 mai. Este foarte important să ne comunicaţi regulile de distanţare socială cele pe care trebuie să le respectăm.

Pentru a reveni la activitatea lor, patronii sunt dispuşi să ia toate măsurile de siguranţă.

"Pentru această industrie, pentru renaşterea ei este foarte important ca toţi clienţii noştri să se simtă în siguranţă şi atunci când ne trec pragul să o facă cu toată încrederea. Trebuie să existe un start şi acest start avem şansa să-l dăm pe 15 mai”, spune Dragoş Petrescu.

În total, 300.000 de oameni şi familiie lor depind de redeschiderea acestui business.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici