Atac terorist lângă Aeroportul Ataturk din Istanbul/ UPDATE: Explozia a fost provocată de un vehicul-capcană, în apropierea unei secţii de poliţie - GALERIE FOTO / VIDEO

O explozie puternică, provocată de o bombă, a avut loc joi după-amiază în apropierea unei secţii de poliţie situate lângă Aeroportul internaţional din oraşul turc Istanbul, afirmă surse citate de presa turcă.

13668 afișări
Imaginea articolului Atac terorist lângă Aeroportul Ataturk din Istanbul/ UPDATE: Explozia a fost provocată de un vehicul-capcană, în apropierea unei secţii de poliţie - GALERIE FOTO / VIDEO

Atac terorist lângă Aeroportul Ataturk din Istanbul, în apropierea unei secţii de poliţie - GALERIE FOTO

UPDATE 18:12 Cel puţin zece persoane au fost rănite, una fiind în stare critică, în urma exploziei produse joi în oraşul turc Istanbul, afirmă surse citate de cotidianul Hurriyet.

UPDATE 17:00 Explozia produsă joi în faţa unei secţii de poliţie din Istanbul a fost provocată de un dispozitiv amplasat la bordul unui vehicul, a confirmat guvernatorul provincial, Vasip Sahin, citat de site-ul cotidianul Hurriyet.

"O bombă amplasată într-un vehicul a explodat pe strada Fatih, rănind cinci persoane", a transmis Vasip Sahin prin Twitter.

ŞTIRE 16:14 Explozia a avut loc la bordul unui vehicul parcat în faţa unei secţii de poliţie din zona Yenibosna, în partea europeană a oraşului Istanbul, informează CNN Türk.

Secţia de poliţie se află la câteva sute de metri de Aeroportul Ataturk din Istanbul.

Cel puţin cinci persoane au fost rănite în presupusul atac terorist, una dintre victime fiind în stare critică.

Atacul ar putea fi opera organizaţiei teroriste sunnite Stat Islamic ori a mişcării separatiste Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK).

Ultimul atac terorist de amploare a avut loc la Istanbul în data de 28 iunie 2016, atunci când 45 de oameni au murit şi alţi 239 au fost răniţi în urma unei explozii  la Aeroportul internaţional din Istanbul.

Sursa foto: hurriyet.com.tr

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici