Atacatorul din Manchester a cumpărat de unul singur majoritatea componentelor bombei sale artizanale

Salman Abedi, atacatorul sinucigaş din Manchester, a achiziţionat de unul singur majoritatea componentelor esenţiale ale bombei artizanale folosite în cadrul atentatului, el acţionând de cele mai multe ori singur, informează poliţia britanică, citată de Reuters.

668 afișări
Imaginea articolului Atacatorul din Manchester a cumpărat de unul singur majoritatea componentelor bombei sale artizanale

Atacatorul din Manchester a cumpărat de unul singur majoritatea componentelor bombei sale artizanale

Poliţiştii au arestat 16 persoane suspectate că ar fi avut legături cu atacul în urma căruia 22 de persoane au decedat şi alte 116 au fost rănite.

”Investigaţiile noastre arată că Abedi a cumpărat singur majoritatea componentelor şi ceea ce devine evident este că acţiunile sale desfăşurate pe parcursul celor patru zile de la sosirea sa în ţară au fost întreprinse în mare parte de unul singur”, a declarat un oficial al unei brigade pentru combaterea terorismului.

Poliţia a anchetat ultimele acţiuni ale lui Abedi cercetând apelurile sale telefonice şi camere de supraveghere cu circuit închis.

”Cunoaştem de asemenea majoritatea componentelor bombei sale şi de unde provin acestea”, a adăugat oficialul britanic.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici