Canada amplasează corturi la frontiera cu Statele Unite, din cauza afluxului de imigranţi

Militari canadieni vor amplasa 100 de corturi la frontiera Canadei cu Statele Unite pentru cazarea a sute de imigranţi care traversează zilnic graniţa cu scopul de a solicita azil din partea autorităţilor canadiene, relatează site-ul cotidianului Le Figaro.

1277 afișări
Imaginea articolului Canada amplasează corturi la frontiera cu Statele Unite, din cauza afluxului de imigranţi

Canada amplasează corturi la frontiera cu Statele Unite, din cauza afluxului de imigranţi

Aproape 500 de persoane ar putea fi cazate în aceste corturi.

"Este vorba de o intervenţie de urgenţă pentru a răspunde la o situaţie precară, care acaparează resurse importante ale serviciilor de frontieră", a anunţat armata canadiană.

În ultimele săptămâni, peste 2.500 de imigranţi din Haiti au fugit din Statele Unite, cerând azil în Canada.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici