David Duke, fost lider al Ku Klux Klan, susţine candidatura lui Donald Trump la preşedinţia SUA

David Duke, fostul lider al organizaţiei pentru supremaţia rasei albe Ku Klux Klan, susţine candidatura lui Donald Trump la funcţia de preşedinte al Statelor Unite, considerând că nu există elemente rasiste în discursul de campanie al candidatului republican, informează site-ul Politico.com.

1194 afișări
Imaginea articolului David Duke, fost lider al Ku Klux Klan, susţine candidatura lui Donald Trump la preşedinţia SUA

David Duke, fost lider al Ku Klux Klan, susţine candidatura lui Donald Trump la preşedinţia SUA

"Donald Trump nu este rasist", a declarat David Duke, candidat pentru un loc în Senatul Statelor Unite.

"În calitatea de senator, nimeni nu va susţine mai mult decât mine agenda legislativă a lui Donald Trump şi abordarea sa faţă de Curtea Supremă de Justiţie", a subliniat David Duke.

"Susţin în totalitate" discursul lui Donald Trump. "Eu m-am pronunţat în mai multe rânduri pentru protejarea frontierelor SUA de imigraţia masivă", a subliniat fostul lider al organizaţiei rasiste Ku Klux Klan.

Echipa de campanie electorală a lui Donald Trump s-a distanţat de orice susţinere venită din partea fostului lider Ku Klux Klan.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici