Donald Trump: Nu am câştigat alegerile datorită Rusiei. Investigaţiile pe această temă reprezintă o cale pentru subminarea legitimităţii preşedinţiei

Preşedintele SUA, Donald Trump, a susţinut vineri un discurs în care a afirmat că nu a câştigat alegerile prezidenţiale datorită Rusiei, ci datorită votanţilor, adăugând că investigaţiile în privinţa ingerinţelor ruseşti reprezintă o cale pentru a-i submina legitimitatea, potrivit Fox News.

558 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: Nu am câştigat alegerile datorită Rusiei. Investigaţiile pe această temă reprezintă o cale pentru subminarea legitimităţii preşedinţiei

Donald Trump: Nu am câştigat alegerile datorită Rusiei

Donald Trump a susţinut un discurs în faţa susţinătorilor săi din Virginia de Vest în care a încercat să oprească suspiciunile legate de ingerinţele ruseşti din alegerile prezidenţiale americane din 2016.

Nu am câştigat datorită Rusiei. Am câştigat datorită vouă”, a spus preşedintele american.

Adresându-se mulţimii, Trump a precizat că este de părere că investigaţiile privind amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale sunt ”fabricaţii totale”. ”Procurorii ar trebui să se uite la cele 33.000 de emailuri şterse de Hillary Clinton”, a adăugat preşedintele Statelor Unite.

”Am câştigat pentru că milioane de patrioţi americani au votat ca să-şi recupereze ţara. Aţi văzut vreun rus în Virginia, Ohio sau Pennsylvania? Vedeţi ruşi în seara asta aici?”

Trump a continuat spunând că investigaţiile pe această temă reprezintă un complot al oponenţilor săi pentru a-i delegitima preşedinţia.

Discursul preşedintelui SUA a avut loc la doar câteva ore după ce în presă au apărut informaţii pe surse legate de investigaţiile procurorului special Robert Mueller. Wall Street Journal şi Reuters au relatat că Mueller a adunat un juriu care a emis citaţii în legătură cu întâlnirea lui Donald Trump Jr. cu avocatul rus, însă nu au fost făcute publice numele pe care au fost emise respectivele citaţii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici