ALERTĂ METEO   Grecia sub nămeţi. Circulaţia auto, blocată pe multe drumuri principale în una dintre cele mai calde ţări din Europa, din cauza ninsorilor

Vremea rece a lovit Grecia cu ninsori abundente care au debutat sâmbătă şi au continuat duminică până la sud, în Evia Centrală.

3638 afișări
Imaginea articolului Grecia sub nămeţi. Circulaţia auto, blocată pe multe drumuri principale în una dintre cele mai calde ţări din Europa, din cauza ninsorilor

Autor Foto/Video - Ioana Chirea

Frontul atmosferic, cunoscut ca Barbara, a scăzut temperaturile în una dintre cele mai calde ţări mediteranene.

Zăpada s-a depus în Attica şi în zone ale Peloponezului, transmite Greek Reporter.  

Aşa arătau Afidnes şi Agios Stefanos, la nord de Atena:  

Suburbiile de nord ale capitalei greceşti sunt acoperite de zăpadă, iar circulaţia auto a fost interzisă pe mai multe drumuri principale.

Între timp, pompierii, poliţia şi autorităţile regionale  ale oraşului s-au reunit de la ora 11:00 duminică dimineaţă şi s-au mobilizat pentru a preveni orice risc de pericol. Transportul spre aeroport a fost îngreunat din cauza nămeţilor. 

 În Attica, poliţia rutieră a declarat că şoferii care se deplasează în întreaga reţea de drumuri a prefecturii Attica trebuie să poarte lanţuri de zăpadă sau alte echipamente antiderapante la roţile de la automobile. De asemenea, a interzis camioanele grele de peste 3,5 tone de pe mai multe autostrăzi. Autorităţile au interzis astfel de camioane şi pe tronsoane ale drumului naţional Atena-Salonic.   

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici