Video MONITORUL APĂRĂRII | Velizar Shalamanov, director al Agenţiei de Comunicaţii şi Informaţii a NATO: Armata europeană, posibilă prin structuri regionale de comandă

Forţele armate naţionale ar trebui să funcţioneze mai eficient în cadrul unor formaţiuni regionale care să fie comandate prin structurile de cooperare, afirmă Velizar Shalamanov, director al Agenţiei de Comunicaţii şi Informaţii a NATO şi fost ministru al Apărării în Bulgaria, într-un interviu MAS.

495 afișări

Velizar Shalamanov, director în cadrul Agenţiei de Comunicaţii şi Informaţii a NATO, fost ministru al Apărării în Bulgaria, a acordat un interviu Monitorului Apărării şi Securităţii (MAS), în care a vorbit despre Armata europeană şi modul de funcţionare în condiţiile în care există NATO.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici