Video O macara s-a prăbuşit peste un pod, în oraşul american New York- FOTO, VIDEO

Cel puţin trei persoane au fost rănite, marţi, după ce o macara s-a prăbuşit peste un pod, la periferia oraşului american New York, informează presa americană.

1496 afișări

Potrivit postului Fox 5, macaraua s-a prăbuşit peste Podul Tappan Zee, situat în partea de nord a oraşului New York.

Structura metalică de zeci de metri nu a lovit nicio maşină, deşi circulaţia era destul de intensă pe ambele sensuri de mers.

Trei persoane au fost rănite din cauza unor accidente rutiere uşoare produse în încercarea şoferilor de evitare a structurii metalice care bloca circulaţia.

Traficul rutier este blocat pe zeci de kilometri din cauza accidentului produs pe podul care face legătura între districtele Rockland şi Westchester.

Macaraua prăbuşită era folosită la construirea unui nou pod peste Râul Hudson.

Zeci de echipaje medicale au fost trimise la locul incidentului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici