Video Obama, deranjat că un activist i-a întrerupt discursul: "Să-ţi fie ruşine, eşti în casa mea" - VIDEO

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a abordat direct pe un protestatar care i-a întrerupt discursul rostit la Casa Albă, cerându-i să se oprească şi apoi ordonând agenţilor de pază să îl evacueze, informează Wall Street Journal, în ediţia online.

11623 afișări

Un activist a întrerupt discursul preşedintelui Statelor Unite, protestând faţă de operaţiunile pentru deportarea imigranţilor.

Văzând situaţia, Obama a întrerupt discursul şi i-a spus protestatarului: "Să îţi fie ruşine!"

Protestatarul nu s-a oprit. Obama a continuat: "Ascultă-mă, eşti la mine acasă..., nu este respectuos să huidui pe cineva care te-a invitat la el acasă".

Văzând că boicotul continua, preşedintele SUA a cerut evacuarea protestatarului din Sala de Est a Casei Albe.

O organizaţie favorabilă imigraţiei a revendicat protestul, explicând că protestatarul este un imigrant cu numele Jennicet Gutierrez, un transexual.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici