VIDEO Mii de persoane participă, în Franţa, la noi proteste organizate de mişcarea „Vestele galbene”

Mii de persoane s-au adunat, sâmbătă după-amiază, la Paris şi în alte oraşe din Franţa pentru un nou protest al Mişcării "Vestele galbene", care denunţă erodarea nivelului de trai, informează cotidianul Le Figaro şi postul BFMTV.

1337 afișări
Imaginea articolului VIDEO Mii de persoane participă, în Franţa, la noi proteste organizate de mişcarea „Vestele galbene”

LIVE VIDEO Mii de persoane participă, în Franţa, la noi proteste organizate de mişcarea „Vestele galbene”

Ministerul francez de Interne a transmis că sunt aproximativ 3.600 de manifestanţi, inclusiv 1.000 la Paris.  

Un miting de amploare se desfăşoară în oraşul Lyon, fiind prezenţi inclusiv manifestanţi nemulţumiţi de încălzirea climei.

Acesta este cel de-al 25-a miting organizat de Mişcarea "Vestele galbene", care denunţă degradarea nivelului de trai în Franţa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici