CAB începe judecarea procesului FNI la jumătatea lui noiembrie

Curtea de Apel Bucureşti va începe, în 12 noiembrie, judecarea apelului la sentinţa dată de instanţa inferioară în dosarul constituit în urma prăbuşirii Fondului Naţional de Investiţii, în mai 2000, eveniment care s-a soldat cu un scandal cu efecte sociale, economice şi politice.

2 afișări
Imaginea articolului CAB începe judecarea procesului FNI la jumătatea lui noiembrie

Curtea de Apel Bucureşti va începe judecarea procesului FNI la jumătatea lunii noiembrie

În 20 martie, după mai multe amânări ale pronunţării verdictului, instanţa Tribunalului Bucureşti a dat o decizie în urma rejudecării procesului. Dosarul fusese trimis la rejudecarea din motive procedurale, pentru că nu s-a respectat dreptul la apărare al inculpaţilor şi citarea tuturor părţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici