Video Cum te serveşte robo-chelnerul cu o bere rece

  • Un robot este cel care te serveşte cu bere rece într-un bar din Spania
  • Unii clienţi se plâng însă de lipsa contactului uman
  • Spania ocupă locul al şaptelea în lume în topul consumatorilor de bere
562 afișări

Mulţi şi-ar dori să iasă la terasă, dar le e frică să nu se infecteze cu coronavirus. Spaniolii au găsit totuşi o rezolvare pentru această problemă. Chelnerul de la Gitana Loca din Sevilia este perfect pentru a servi bere clienţilor pe timp de pandemie. Chiar dacă nu are inimă, pentru că este un robot. Nu are gură, nas, mâini, deci riscul de contaminare este zero. 

Aşezat chiar la intrarea în bar, maşinăria, care constă într-un braţ articulat dotat cu un cleşte, te poate servi elegant cu o bere rece. Robotul a intrat în pâine din 11 mai, dată la care în Spania, ţară care a înregistrat peste 27.700 de decese din cauza coronavirusului, au început să fie relaxate măsurile de siguranţă.

Robotul atrage şi curioşi, şi clienţi, deşi barul nu are şanse să genereze încasări prea mari, având în vedere că pe terasă este permis accesul a doar 12 clienţi. Iar unii nu sunt deloc entuziasmaţi, reproşând lipsa contactului uman. 

Spania ocupă locul al şaptelea în lume în topul consumatorilor de bere. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici