Video Flashmob cu sute de tineri care au îmbinat folclorul cu dansul modern, îmbrăcaţi în ii, la Târgu-Jiu. Unei femei i s-a făcut rău | FOTO, VIDEO

Peste 400 de tineri de la toate liceele din Târgu-Jiu, judeţuş Gorj, au participat, joi, la un flashmob. Îmbrăcaţi în ii, elevii au îmbinat folclorul cu dansul modern, marcând 100 de ani de la Marea Unire, într-un eveniment organizat în cadrul Zilelor Oraşului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1406 afișări

Flashmob-ul a fost organizat, joi, de la ora 17.30, în faţa Prefecturii Gorj, iar peste 400 de elevi de la liceele din Târgu-Jiu au participat la acest eveniment, acţiunea fiind organizată de autorităţi de Zilele Oraşului.

”Au fost implicate cele 14 licee ale oraşului. Este un concept de folclor modern, iar în cadrul coregrafiei a fost implicat şi un moment dedicat Centenarului, prin introducerea unui mash pe care l-au ţinut doi tineri, unul îmbrăcat în Tudor Vladimirescu şi o tânără care a reprezentat-o pe Ecaterina Teodoroiu. Copiii au fost îmbrăcaţi în port naţional”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Marius Fierăscu, organizatorul şi coregraful evenimentului.

Maria Magdalena, tânăra care a jucat rolul Ecaterinei Teodoroiu, a spus că momentul a fost unul emoţionant.

”Sunt elevă în clasa a X-a, la Colegiul Naţional Ecaterina Teodoroiu, din Târgu-Jiu. A fost emoţionant, mai ales atunci când am trecut pe lângă liceul meu, a fost minunat, m-am simţit mândră să fac asta pentru liceul meu. A fost o coregrafie foarte bună. În ceea ce priveşte muzica, a fost un remix pe care se putea dansa şi mai energic, a fost specific Centenarului, fiind şi îmbrăcaţi în ie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Maria Magdalena, tânăra care a jucat rolul Ecaterinei Teodoroiu, supranumită ”Eroina de la Jiu”.

Nu au lipsit incidentele la flashmob. Unei femei I s-a făcut rău şi dansul s-a oprit până când o ambulanţă a preluat-o pe femeie şi a dus-o la spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici