Hillary Clinton a acceptat să facă parte din Mannequin Challenge, noua provocare devenită virală după Harlem Shake şi Ice Bucket - VIDEO

Mannequin Challenge reprezintă noua provocare devenită virală, în ultimele zile, pe reţelele de socializare, iar candidata democrată Hillary Clinton nu s-a dat în lături din a accepta să facă parte din noul trend.

6556 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton a acceptat să facă parte din Mannequin Challenge, noua provocare devenită virală după Harlem Shake şi Ice Bucket - VIDEO

Hillary Clinton a făcut Mannequin Challenge, noua provocare devenită virală după Harlem Shake şi Ice Bucket - VIDEO

Mannequin Challenge este noua provocare de pe reţelele de socializare şi reprezintă mai multe persoane care stau într-o poziţie fixă, fără să se mişte, în timp ce cineva se plimbă şi filmează întreaga scenă. 

Potrivit presei internaţionale, noul trend a fost lansat de câţiva elevi din Jacksonville, Florida, iar provocarea internaţională a devenit virală în scurt timp.

Candidata democrată Hillary Clinton nu s-a lăsat mai prejos din a accepta provocarea, aceasta postând, marţi dimineaţă, un filmuleţ cu Mannequin Challenge prin care, evident, îndemna americanii să iasă la vot.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici