Video Jazz LIVE într-un autobuz cu călători din Ploieşti, pentru promovarea unui festival | GALERIE FOTO, VIDEO

Călătorii care au mers cu autobuzul numărul 30, miercuri, în Ploieşti, au ascultat muzică live, o trupă de jazz având ideea de a promova acest gen muzical, dar şi a festivalului care se va desfăşura la sfârşitul acestei luni, în oraş, în spaţii inedite, mai aproape de oameni.

360 afișări

GALERIE FOTO MAI JOS 

Conducerea Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploieşti a ales un mod neobişnuit pentru promovarea „Ploieşti Jazz Festival”, care va avea loc în perioada 21-25 noiembrie 2018. Pe lângă faptul că în anumite autobuze se poate asculta, în boxe, jazz, în autobuzul numărul 30, o trupă a cântat live.

“Jazz in the bus este un proiect pe care noi l-am demarat acum doi ani, odată cu „Ploieşti Jazz Festival”. Face parte dintr-o serie de acţiuni pentru promovarea acestui eveniment organizat de filarmonica ploieşteană. Sperăm să aducă mai aproape de publicul care călătoreşte în oraşul Ploieşti şi acest nou suflu, acest concept de jazz şi de muzică bună. Sunt foarte mulţi călători şi prahoveni care ne întreabă când este concertul în autobuz”, a declarat Vlad Mateescu, directorul Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploieşti.

Călătorii din autobuz au fost extrem de încântaţi de idee.

“Super faină ideea să cânte în autobuz. Nu mă aşteptam. Mi-ar plăcea să aud în fiecare zi”, a spus o studentă.

O femeie care tocmai s-a urcat în autobuz spune că ascultă jazz la radio.

„Să ştiţi că e o idee bună. Ascult la radio această muzică, dar acum e prima oară, în autobuz”.

„Face pe fiecare om să crească spre o lume mai evoluată, lumea de valori culturale”, a adăugat un bărbat.

Mai greu a fost pentru artişti, spaţiul din autobuz fiind mic.

“Greu. În timp ce cântăm mai dă cu capul într-o bară, ceva. Dar e minunat, e ceva deosebit. Reacţia oamenilor în general este bună. Mai sunt şi câţiva care nu înţeleg ce facem noi aici”, a declarat unul dintre cei trei artişti.

Filarmonica „Paul Constantinescu” împreună cu Primăria Ploieşti organizează în perioada 21-25 noiembrie 2018 a XIII-a ediţie a „Ploieşti Jazz Festival”. Campania de promovare a festivalului se desfăşoară în afara sălii de spectacole şi cuprinde proiecte ca „Jazz in the Bus”, „Caravana Ploieşti Jazz Festival” sau momente ca cele în care „Ploieşti Brass Ensemble” încântă trecătorii din centrul Ploieştiului cu muzica Dixieland-ului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici