Video Războiul mutilează familii şi lasă urme adânci în inimile copiilor din Siria - VIDEO

Muhammad, Mahmoud şi Amar, trei fraţi, se jucau pe stradă în apropiere de casa lor, încercând să se bucure de copilărie. O bombă a explodat lângă ei, iar viaţa lor avea să se schimbe pentru totdeauna.

742 afișări

Cel mai mic dintre fraţii Muhammad a fost rănit grav în urma exploziei şi adus de urgenţă la spital. Cei doi băieţi privesc împietriţi de durere, cum medicii îi acordă primul ajutor fratelui lor.

Mahmoud priveşte neputincios cum fratele lui mai mic pierde lupta pentru viaţă.

Pe culoarul rece al spitalului, medicul încearcă să-l consoleze pe copil, dar durerea este prea mare.

Mahmoud şi Amar ştiu că sunt ultimele momente în care îşi mai pot vedea frăţiorul. 

Într-un final, mama ajunge la spital, şi-şi vede băiatul mort, acoperit pe o bancă. Mama îşi ia copilul mort în braţe şi nu-I mai dă drumul, în ciuda insistenţelor celor din jur. Ţinându-l ca pe un bebeluş în braţele ei, femeia îl plimbă, ştiind că este ultima plimbare cu băieţelul ei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici