Video Solistul trupei Foo Fighters a căzut de pe scenă în timpul unui concert şi şi-a rupt piciorul drept - VIDEO

Dave Grohl, solistul trupei Foo Fighters, şi-a rupt piciorul drept după ce a căzut de pe scenă în timpul unui concert pe care formaţia l-a susţinut vineri, în oraşul Gothenburg, din Suedia, însă a reuşit să îşi continue show-ul spre încântarea fanilor săi, potrivit telegraph.co.uk.

202 afișări

Trupa Foo Fighters susţinea un concert la un festival din Gothenburg, vineri, când solistul şi liderul formaţiei, Dave Grohl, a căzut de pe scenă în timp ce interpreta cea de-a doua melodie programată în acest show.

Concertul a fost întrerupt pentru 15 minute, pentru ca Dave Grohl să primească îngrijiri medicale. Acesta a revenit însă pe scenă, fiind aşezat pe un scaun şi ajutat de un paramedic.

Ulterior, Dave Grohl şi restul membrilor Foo Fighters au continuat concertul, atrăgând aprecierea fanilor formaţiei, care au publicat numeroase mesaje pe reţelele de socializare.

"Dave Grohl şi-a rupt piciorul şi a susţinut în continuare concertul, ce erou", a scris Andrew, un fan al trupei, pe platforma Twitter.

La rândul său, după concert, trupa Foo Fighters a transmis fanilor săi un mesaj pe Twitter: "Mulţumim Gothenburg. A fost extraordinar". Alături de acest mesaj a fost publicată şi o fotografie cu radiografia piciorului rupt al lui Dave Grohl.

Trupa Foo Fighters, renumită pentru ritmurile sale agresive de chitară, a înregistrat cel mai recent album al ei, "Sonic Highways", în opt oraşe-simbol pentru istoria muzicii din Statele Unite, pentru a se impregna cu spiritul muzicii locale.

Albumul a fost produs de casa de discuri Roswell/RCA şi reprezintă o continuare a materialului discografic "Wasting Lights", din 2011, care a fost nominalizat la Grammy Awards.

Piesele pe acest album au fost compuse în timpul unor şedinţe de înregistrare pe care trupa americană le-a organizat în New Orleans, Chicago, Austin, Nashville, Los Angeles, Seattle, New York şi Washington.

Trupa rock Foo Fighters, care, în octombrie 2012, a anunţat că va lua o pauză în carieră pe o perioadă nedeterminată, a revenit pe scenă în decembrie 2013, pentru un concert susţinut pe stadionul Foro Sol din Ciudad de Mexico, unde a cântat hiturile care au consacrat-o, pe lângă o serie de coveruri ale trupelor The Beatles şi Pink Floyd, în faţa unui public format din aproximativ 55.000 de fani.

Solistul şi chitaristul Dave Grohl a înfiinţat trupa Foo Fighters în 1995, în Seattle, după ce trupa Nirvana, unde cânta la tobe, s-a destrămat, în urma sinuciderii lui Kurt Cobain, în 1994. De-a lungul unei cariere de aproape 19 ani, Foo Fighters a lansat opt materiale discografice de studio, dintre care patru au primit premiul Grammy pentru cel mai bun album rock al anului. Precedentele şapte albume Foo Fighters au fost, de altfel, nominalizate la premiile Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici