Stela Popescu despre cel mai nou rol: "E pentru vârsta mea - Mamaia"

Cea mai nouă provocare a Stelei Popescu se numeşte Mamaia, comedia MediaPro Pictures în care actriţa deţine rolul principal. Ea este Matilda, pensionara care luptă cu armele ei împotriva unui afaceristului Tănase, interpretat de Valentin Teodosiu, şi a fiilor acestuia, care încearcă să pună mâna pe mansarda în care Matilda locuieşte.

247 afișări
Imaginea articolului Stela Popescu despre cel mai nou rol: "E pentru vârsta mea - Mamaia"

Stela Popescu (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

La Gândul LIVE , actriţa a vorbit despre rolul pe care îl face, dar şi despre provocările meseriei sale; despre renunţări şi pasiuni, dar şi despre cum a câştigat respectul publicului. Mai mult, a vorbit despre relaţia ei cu noua generaţie de actori, despre compromisurile pe care le faci pentru rating, dar şi despre discreţia pe care orice om care slujeşte scena trebuie să o manifeste faţă de public.

În video-interviul Gândul, Stela a povestit despre intervenţia de cataractă pe care a suportat-o recent şi motivul care a determinat-o să aleagă o clinică din România. "Cea mai mare nemulţumire a mea e că nu mă pot farda o vreme", a mărturisit cu umor, actriţa.  

Alături de ea s-a aflat şi actorul Valentin Teodosiu, vocea Pro TV aşa cum este cunoscut. Teodosiu a făcut o mărturisire emoţionantă la Gândul LIVE vorbind despre provocările meseriei pe care şi-a ales-o.

"Mama murise în ziua aia, iar eu seara am avut spectacol la Comedie. Şi am jucat fără să ştie nimeni prin ce trec. Mi-a fost greu să înţeleg reacţia publicului în seara aia. N-am să o uit. Pur şi simplu se tăvălea pe jos de râs. Probabil am interpretat altfel partitura în seara aia", a conchis emoţionat actorul.

Vezi video-interviul cu Stela Popescu pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici