Video Tatuajul în vremea COVID-19: Care sunt regulile. PREŢURILE pot fi exorbitante

  • Să ştii că saloanele de tatuaje sunt deschise, în caz că vrei să-ţi faci unul
  • Regulile de igienă sunt sporite, la fel ca şi înainte de noul coronavirus
  • Înainte şi după fiecare client spaţiul şi instrumentele de lucru sunt dezinfectate
666 afișări

Saloanele de tatuaje s-au deschis de curând aşa că poţi să îţi faci o programare, iar dacă ai nevoie de un sfat al profesioniştilor, îl primeşti online. La fel au făcut şi Alina şi Puiu, care spun că nu le este teamă ca s-ar putea infecta cu noul coronavirus. Mai ales că regulile de igienă, ca şi înainte de epidemie, sunt stricte. Un tatuator câştigă în medie pe lună între 8.000 şi 10.000 de lei, iar preţul unui tatuaj porneşte de la 200 de lei.

Iată ce zic clienţii:

Alina Bozie, manager firmă de catering: ”Nu mi-e, că dacă mi-era nu mai eram aici”.

Puiu, motociclist: ”Am venit fără niciun fel de teamă. După şapte şedinţe a câte 4-5 ore nu mai doare deloc”. 

Cei care fac tatuaje spun că se lucrează igienic.  Costi Azoiţei ,tatuator ” Tatuez de vreo 22 de ani. Lucrăm în condiţii igienice, sanitare. Încercăm să ne luăm pentru fiecare artist câte o programare zilnic”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici