Video Prognoza meteo. Vremea continuă să fie rece şi în zilele următoare

  • Mâine şi joi continuă să fie rece, maxime curpinse între 11 şi 20 de grade
  • Norii sunt numeroşi, dar precipitaţiile sunt puţine
  • De vineri vremea începe să se încălzească, maximele urcă pănâ la 22 de grade
786 afișări

Prognoza pentru ţară

Urmează încă o noapte rece şi cu vânt puternic, mai ales în Banat. Spre dimineaţă o să fie şi brumă, iar minimele vor fi cuprinse între -7 şi 7 grade Celsius.

Mâine o să fie tot destul de răcoare. Norii se strâng după-amiaza prin est, sud-est şi la munte, dar nu o să plouă. Vântul o să sufle cu putere pe la munte, prin Muntenia şi Dobrogea. Maximele vor fi cuprinse între 11 şi 20 de grade.

Joi o să fie în continuare temperaturi mai mici decât ar fi normal spre final de aprilie: tot între 11 şi 20 de grade. Soarele străluceşte peste zi, şi norii se înmulesc, doar noaptea, pe la munte unde vin şi precipitaţiile mixte. Vântul încă nu se linişteşte în Banat.

Vineri vremea se încălzeşte uşor, astfel că maximele pornesc de la 12 grade pe litoral şi în depresiunile intramontane şi se opresc la 22 de grade în Câmpia de Vest. Ceva nori peste zi, dar şansele să plouă rămân mici.

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală ai parte de o noapte rece, cu 5 grade în centru şi 2 grade în cartierele mărginase.

Mâine o să fie mai răcoare decât ar fi normal, cam 17 grade, norii se înmulţesc după-amiaza şi seara şi vântul însă nu se domoleşte.

Vremea nu se schimbă nici joi. Tot în jur de 17 grade soare peste zi şi mai mulţi nori după-amiaza şi seara..

Vineri vremea se încălzeşte uşor, cam 20 de grade, dar norii nu dispar de tot din peisaj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici