Candidat PMP Argeş, campanie electorală cu teste de sarcină şi analize medicale - GALERIE FOTO

Candidatul PMP Argeş din localitatea Bradu, Alina Frătică, şi-a început campania electorală împărţind teste de sarcină celor care speră să o voteze, printre beneficiarii cadourilor fiind atât femei, cât şi bărbaţi, majoritatea pensionari, informează corespondentul MEDIAFAX.

1729 afișări
Imaginea articolului Candidat PMP Argeş, campanie electorală cu teste de sarcină şi analize medicale - GALERIE FOTO

Candidat PMP Argeş, campanie electorală cu teste de sarcină şi analize medicale - GALERIE FOTO

Alina Frătică are de împărţit aproape 5000 de pliante prin care prezintă viitorilor alegători motivul pentru care a intrat în cursa electorală, materialele fiind însoţite de câte un test de sarcină.

"Lupt pentru drepturile femeilor!", este mesajul pe care îl transmite cetăţenilior candidatul PMP Argeş.

Alina Frătică, însoţită de alţi membri PMP din judeţ şi două asistente medicale, a organizat Caravana Sănătăţii.

Candidatul PMP a trecut prin mai multe localităţi din Argeş şi continuă programul electoral împărţind teste de sarcină, dar şi testând tensiunea şi glicemia cetăţenilor doritori.

"Este un proiect de care vrem să beneficieze mii de argeşeni. Această acţiune este nediscriminatorie. Nu contează apartenenţa politică. Vom împărţi şi 5000 de teste de sarcină!", a declarat Alina Frătică.

Până la finalul campaniei 5000 de argeşeni îşi vor putea testa şi glicemia şi tensiunea în cele doua microbuze cu laboratoare mobile care se vor deplasa în tot judeţul Argeş.

Alina Frătică, soţia actualului viceprimar cu atribuţii de primar din Bradu, are doi copii, iar acum este însărcinată cu al treilea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici