Video Ce miniştri ar vrea Iohannis să fie schimbaţi din Cabinetul Dăncilă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că aşteaptă ca premierul Viorica Dăncilă să vină cu propunerile de remaniere, dar speră ca miniştrii de Interne şi de Externe, la care a făcut referire şi în trecut, să fie schimbaţi.

3463 afișări

"Sunt foarte nemulţumit de cum acţionează PSD. Nu ascund acest lucru şi prefer să spun în public. Există chestiuni care ţin de funcţionearea statului unde şi dacă suntem politic pe poziţii foarte diferite, cu doamna premier trebuie să discutăm aceste lucruri", a spus Klaus Iohannis, întrebat de relaţia cu PSD, după ce partidul şi-a schimbat conducerea.

Întrebat de remaniere, preşedintele a spus: "Nu sunt dişus să negociez nimic cu PSD, dar este evident că fără mine nu se face nicio remaniere. Aştept să vină cu propunerile".

"Cu siguranţă sunt oportune şi sincer mă aştept ca cel puţin cei doi miniştri Interne şi Externe să fie schimbaţi", a completat preşedintele.

Klaus Iohannis a cerut şi în trecut demiterea lui Carmen Dan şi Teodor Meleşcanu pentru modul în care au fost organizate alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici