Video Dăncilă: Până la finalul lunii noiembrie peste 1.4 miliarde euro vor fi plătiţi fermierilor

Viorica Dăncilă a anunţat că Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a autorizat plata a 440 milioane euro, bani ce vor fi transferaţi în conturile a 390 mii de fermieri pentru pregătirea culturilor de toamnă. Astfel, până la finalul lunii noiembrie fermierii vor primi deja un avans.

134 afișări

„Am început la timp plata subvenţiilor pentru fermieri, aşa cum ne-am angajat. În doar trei zile Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a reuşit să autorizeze plata de aproape 440 milioane euro, bani transferaţi în conturile a 390 mii de fermieri. Banii sunt necesari pentru pregătirea culturilor de toamnă şi a viitorului an agricol”, a spus Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Liderul PSD a precizat că până la finalul lui noiembrie fermierii vor primi deja un avans.

„Am asigurat fonduri astfel încât până la finalul lunii noiembrie peste 1.4 miliarde de euro să fie plătiţi fermierilor sub formă de avans”, a conchis Dăncilă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici