Video Declaraţia susţinută azi de Iohannis i-a deranjat pe liderii PSD. ”Mi-ar plăcea să se respecte Constituţia”

  • Liderii PSD sunt deranjaţi de faptul că Iohannis comunică măsuri guvernamentale
  • Alfred Simonis (PSD): Mi-ar plăcea să se respecte Constituţia
  • Simonis: Faptul că Iohannis îi ceartă pe miniştri şi după iese ca să comunice deciziile lor, mă deranjează
1111 afișări

Liderul deputaţilor social-democraţi Alfred Simonis s-a arătat deranjat de faptul că preşedintele Iohannis comunică măsuri guvernamentale în locul Guvernului. 

„Aş începe prin a vă spune că mi-ar plăcea foarte tare să respectăm Constituţia în ţara asta şi Guvernul să comunice măsurile guvernamentale pe care le implementează. Faptul că preşedintele Iohannis este un fel de tătuc care îi cheamă la Cotroceni pe miniştri, îi ceartă, după care iese şi comunică în numele Guvernului, pe mine unul mă deranjează.”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat la finalul unei întâlniri cu mai mulţi miniştri, printre care Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, şi Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, că şcolile, universităţile şi grădiniţele vor rămâne închise până la finalul acestui an şcolar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici