Video Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei nu renunţă la ideea introducerii gratuităţii pe mijloacele de transport RATB - VIDEO

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, nu renunţă la ideea introducerii gratuităţii pe mijloacele de transport RATB, ea explicând luni că în primă fază propune un proiect pilot care să prevadă gratuitate înainte şi după orele de vârf ale traficului.

1575 afișări

"Din punctul meu de vedere, până la momentul gratuităţii trebuie să îndeplinim împreună următoarele sarcini. Unu: toate cele 1000 de autobuze ale RATB să fie pe traseu. (…) Doi: împreună cu Poliţia Capitalei acolo unde se va putea – şi se poate în multe zone – vom avea bandă unică pentru transportul în comun, pentru taxi şi pentru salvări. Trei: toate autobuzele trebuie să fie curate, reparate şi cu siguranţa cetăţeanului – anume controlori de trafic care să fie foarte vigilenţi astfel încât în autobuze să nu intre persoane recalcitrante care să facă rău călătorilor", a declarat luni Gabriela Firea.

Ea a subliniat că nu renunţă la ideea gratuităţii pentru transportul bucureştenilor cu mijloacele RATB, însă programul va fi implementat treptat.

''Prima propunere a mea a fost aceea de a introduce gratuitate înainte şi după vârfurile zilei'', a precizat primarul ales.

Ea a insistat că propunerea este fezabilă în condiţiile în care oricum subvenţia primăriei este de 70% din consturile unei călătorii, dar nu a vrut să avanseze o dată aproximativă pentru demararea programului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici