Video Ion Cristoiu, EXCLUSIV la Marius Tucă Show: „Nu sunt corupt! Ghinionul meu istoric este că mă iau de preşedinţi”

  • Ion Cristoiu: Fake news nu este o ştire falsă, este făcătura dinadins!
  • Ion Cristoiu: Două dintre instituţiile create de Coldea au fost ,,cucerite” de Hellvig!
  • Ion Cristoiu: Înainte de a fi declarat colaborator al Securităţii, Băsescu a avut 5 adeverinţe că nu a avut această calitate
428 afișări

Invitat în emisiunea Marius Tucă Show, cunoscutul publicist şi jurnalist Ion Cristoiu explică ce înseamnă fake news-ul, tot mai prezent în zilele noastre, dar şi de ce se rostogoleşte cu o aşa mare rapiditate. În plus, acesta devoalează care este ghinonul său istoric şi motivul pentru care de 30 de ani se tot încearcă să fie ,,agăţat” cu ceva.

Ion Cristoiu: De regulă, fake news-ul se lansează pe un site obscur!

,,Fake news nu este ştire falsă, este făcătura dinadins, dar şi rostogolirea ei . (...) Sunt două categorii: ştirea falsă clasică, arunci când vine un jurnalist care e plătit cu o ştire în redacţie. Dacă ea este rostogolită de o maşinărie specială, acela este fake news. De regulă se lansează pe un site obscur şi apoi este preluată de toată lumea. Este o aventură să găseşti sursa ei.”

Ion Cristoiu: De 10 ani suntem încredinţaţi de către comisiile SRI că a fost predat totul

 

 

 

 

 

 

 

,,De 30 de ani tot încearcă să mă găsească. Corupt nu sunt şi am înţeles: ghinionul meu istoric este ca mă leg de preşedinţi. (…) Traian Băsescu a avut 5 adeverinţe că nu a fost. De 10 ani suntem încredinţaţi de către comisiile SRI şi de către preşedinţi că a fost predat totul. Pe baza a ce s-a predate totul, un domn Traian Băsescu a câştigat două alegeri. Unde este ticăloşia? De ce atunci i-ai dat că nu a fost şi acum că a fost.”

Ion Cristoiu: Odată cu Traian Băsescu a intrat în joc în locul DNA, CNSAS-ul!

,,Deci, în presă, s-a întâmplat în felul următor: două din instituţiile create de Coldea au fost cucerite de domnul Hellvig (n.r- şeful SRI). Punct! (…) Au uşuit USR-ismul, nu PSD-ismul. (…) Teza mea este următoarea: odată cu Traian Băsescu a intrat în joc în locul DNA, CNSAS-ul. L-a excecutat pe Băsescu şi acuma cu acelaşi patent, dar acelaşi, aproape tras la indigo pe Mugur Isărescu”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici